BREAKING NEWS: Președintele Klaus Iohannis se mută la Casa Albă

 

iohannis si trump

Aflat în vizită oficială în SUA și impresionat de Casa Albă mai mult decât de Palatul Cotroceni, Președintele României Klaus Iohannis își va muta biroul și toată administrația de la Palatul Cotroceni în SUA, la Casa Albă, chiar în Biroul Oval.

Această mutare importantă se va definitiva  începând cu 1 august 2017, dată până la care administrația de la Cotroceni  va termina relocarea/mutarea întregii logistici și în care administrația prezidențială din România își va uta sediul în mod oficial.

Biroul Președintelui Klaus Iohannis de la Casa Albă va fi în apropierea Biroului Oval, iar în absența Președintelui Donald Trump, Klaus Iohannis se va putea muta chiar în biroul oficial al Președintelui SUA.

Mutarea administrației prezidențiale de la Cotroceni în SUA vine ca răspuns pozitiv al președintelui României  la invitația președintelui american de a veni la Casa Albă.

În locul său, la Palatul Cotroceni va veni Liviu Dragnea pentru a trăi cu impresia că el conduce nu doar Teleormanul ci toată România, asta dacă între timp nu se mută forțat la Jilava…

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s