ARDELEANUL CU 8 ANTENE PARABOLICE – PATOLOGIE SAU PRECAUȚIE?

20170326_103757

Auzind de ancheta DNA privind furnizorul său de cablu RCS-RDS, un ardelean dependent de teve, speriat de posibilitatea de a rămâne fără emisiunile preferate, și-a montat 8 antene parabolice.

Curios să afle de ce o singură parabolică nu a fost suficientă, unul din redactorii Ipamflet a bătut la ușa ardeleanului și, fără prea multă vorbă-n vânt l-a întrebat pe om de ce 8?

Ardeleanul, fără a fi deranjat de întrebare, i-a răspuns ”așe”:

  • ”No domnul meu, DNA-ul face ravagii în România, riscam să rămân fără Măruță, Cabral și Mihaela Rădulescu. Păi se poate așe ceva? Tulai Doamne! Nu aș fi putut trăi și mi-om pus 8 antene, să fie. 8 antene de la 8 producători diferiți de parabolice. Că dacă se exportă DNA-ul în China, cine știe dacă mai rămâne vreo firmă în picioare și dacă se defectează vreo antenă, trăiesc cu speranța că o rămâne măcar una din cele 8 firme neafectate de ancheta DNA și să am și io piese de schimb pentru parabolica me, că-s electronist de meserie și mă pricep să repar așe ceva.”

Explicațiile ardeleanului ne-au convins și suntem convinși acum că nu e patologie, ci o precauție demnă de urmat de toți românii.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s