TÂRGU JIU: COLOANA INFINITULUI VA FI ÎNLOCUITĂ CU BURGHIUL INFINITULUI

Burghiul Infinitului în locul Coloanei Infinitului – la această concluzie a ajuns comisia de validare a referendumului din Târgu Jiu, duminică, 7 mai 2017, după numărarea voturilor târgjienilor chemați la referendumul local privind schimbarea operei brâncușiene, considerate plictisitoare și fără relevanță contemporană.

Chestionați de redactorii ipamflet după aflarea rezultatelor referendumului, majoritatea locuitorilor din Târgu Jiu au spus că își doresc un burghiu infinit care să găurească buzunarele politicienilor din care să curgă banii și la ei, la infinit, ”fără număr, fără număr”. De când Victor Ponta a parcat în afara carosabilului politic, viața locuitorilor din Târgu Jiu e anostă și fără nicio surpriză… și s-a simțit nevoia unei schimbări radicale începută de la unul din simbolurile lor.

Burghiul infinitului va fi realizat din oțel de Reșița și va avea înălțimea Coloanei Infinitului, fiind dotat cu un motor care va roti burghiul cu 120 rotații/minut pentru a elimina orice confuzie și a se diferenția de la distanță de Coloana Infinitului.

Chestionat de către unul din redactorii Ipamflet, Arhitectul-Șef Dorel Burinchel al Burghiului Infinitului a declarat că opera brâncușiană va fi mutată în curtea Guvernului României, poate-poate membrii executivului vor imita verticalitatea sculpturii. În caz de reîncarnare a lui Vlad Țepeș, există posibilitatea unei rocade, a revenirii Coloanei Infinitului la Târgu Jiu și a mutării Burghiului Infinitului în curtea Palatului Victoria sau Parlamentului din motive lesne de înțeles…

(AUTOR: TÂNDALĂ AGAIN)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s