Un important lider maghiar renunță la Ardeal

138197

Un important lider maghiar venit în vizită de lucru în câteva județe reprezentative din Ardeal (Alba și Mureș) și terminându-și Agenda, a pornit la drum. Dorind să mănânce, a realizat că, în drumul lui, nu a găsit niciun restaurant/fast-food deschis.

Fiind unul din liderii maghiari care-și dorea Ardealul anexat Ungariei, s-a răzgândit. Nu mai vrea Ardealul. Nu e convins că ungurii vor investi în restaurante și fast-food-uri, iar el nu mai riscă să revină în Ardeal pentru a se culca flămând în hotelul care nu (mai) avea nimic de mâncare.

Dezamăgit de situație, ungurul nostru a sunat în miez de noapte în Ungaria la colegii lui – conversația telefonică fiind auzită de personalul hotelului care a dorit să comunice situația redacției iPAMFLET, adăugând că, maghiarul  a apreciat, în schimb, faptul că apa de la duș din hotelul unde a înnoptat era udă și avea program non-stop.

Liderul maghiar și-a promis că va renevi peste câteva luni în Ardeal și, dacă va remarca aceleași condiții, va declara Ardealul pierdut iremediabil!

Amin! Fie-i decizia neschimbată atât pentru el cât și pentru toți liderii maghiari din România și din Ungaria.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s